Helpen

Donaties

Je kunt Stichting De Dameskamer op verschillende manieren helpen:

  • Door je kleding aan onze winkel te doneren gaat een deel van de opbrengst bij verkoop naar Stichting De Dameskamer.
  • Dameskleding, -schoenen en accessoires, mits in goede staat, kunnen een plekje krijgen in de winkel.
  • Met je donatie van heren- en kinderkleding en schoenen zijn wij ook heel blij! Dit komt niet in de winkel, maar verkopen wij door ten behoeve van Stichting De Dameskamer.
  • Ook kun je in plaats van de 50/50 formule bij verkoop van je bijzondere (merk)kleding kiezen voor een lager percentage, waarbij (een deel van) jouw opbrengst naar Stichting De Dameskamer gaat.
  • Natuurlijk kun je Stichting De Dameskamer ook steunen met een klein (vast) bedrag.

Het rekeningnummer van Stichting De Dameskamer is
NL22 BUNQ 2103 2852 98

vrijwillig!

Voor de hulp die wij aan moeders bieden en bij activiteiten die wij organiseren kunnen wij altijd hulp gebruiken. Wil jij je inzetten? Neem contact met ons op.

Aanmelden

Walk & Act

10 november

Yess! Ons eerste evenement is een feit!

We hebben een Walk & Act middag georganiseerd (vanaf 16 jaar) waarin Jij op 4 verschillende adressen (allen op ca. 10 minuten loopafstand ) steeds een andere act te zien/horen krijgt. Bij aankomst krijg je een hapje en drankje en word je verrast met een voorstelling die ca. 20 minuten duurt. Na afloop van de voorstelling ga je met een groepje (ca. 10 personen) op pad naar het volgende adres, dit totdat je alle 4 adressen hebt bezocht. De gehele opbrengst gaat natuurlijk naar Stichting De Dameskamer ter ondersteuning van de Alleenstaande moeder.

Waar: Roosendaal (omgeving centrum) Wanneer : Zondag middag 10 november Aanvang/slot: 13.00 uur tot 16.00 uur Prijs: p.p. € 15,--

Meld je aan via onderstaande knop, zodat wij de reservering kunnen verwerken, pas Na ontvangst van het bedrag is je reservering definitief.