zakelijke sponsoring

Bovengenoemde geldt natuurlijk ook voor jou als je een bedrijf hebt. Kan of wil je als bedrijf iets meer betekenen? Wij hebben diverse opties voor je uitgewerkt waar we je graag persoonlijk uitleg over geven. Met sponsoring help je niet alleen Stichting De Dameskamer, maar ook jouw eigen bedrijf, die wij met regelmaat vermelden op social media en bij door ons georganiseerde evenementen.

Zo kunnen wij samen meer alleenstaande moeders helpen in het leven met hun kinderen!
Het rekeningnummer van Stichting De Dameskamer is
NL22 BUNQ 2103 2852 98

Belle Ame

Hier kun je ontspannen, je hoofd leeg maken, de drukte vergeten en de tijd even stilzetten. Na een massage voel je je weer energiek en krachtig. In een veilige omgeving kun je op een zachte en respectvolle manier jouw massage ontvangen om te ontspanning en innerlijke rust te vinden. Na een ontvangstgesprek word je op een persoonlijke wijze en met de gepast aandacht door mij begeleid.

Women 2 gather

Bij Women 2 gather draait het allemaal om het bouwen van een inclusieve gemeenschap, waar vrouwen elkaar ondersteunen, verbinden en empoweren.

Ferna services

Jouw staalbouw project op maat, zonder verborgen kosten, met de juiste certificeringen en altijd op tijd geleverd.

Come Back BV

LB Advies & Bemiddeling

Electra Allin

Aanmelden

Walk & Act

10 november

Yess! Ons eerste evenement is een feit!

We hebben een Walk & Act middag georganiseerd (vanaf 16 jaar) waarin Jij op 4 verschillende adressen (allen op ca. 10 minuten loopafstand ) steeds een andere act te zien/horen krijgt. Bij aankomst krijg je een hapje en drankje en word je verrast met een voorstelling die ca. 20 minuten duurt. Na afloop van de voorstelling ga je met een groepje (ca. 10 personen) op pad naar het volgende adres, dit totdat je alle 4 adressen hebt bezocht. De gehele opbrengst gaat natuurlijk naar Stichting De Dameskamer ter ondersteuning van de Alleenstaande moeder.

Waar: Roosendaal (omgeving centrum) Wanneer : Zondag middag 10 november Aanvang/slot: 13.00 uur tot 16.00 uur Prijs: p.p. € 15,--

Meld je aan via onderstaande knop, zodat wij de reservering kunnen verwerken, pas Na ontvangst van het bedrag is je reservering definitief.